• Departamenti i Arkitekturës dhe Arteve
  • Departamenti i Shkencave Kompjuterike
  • Departamenti i Biznes, Menaxhim dhe Turizëm
 
Instituti Adriapol
 

Ngjarje

Leksion i hapur: Trashëgimia industriale në plan global dhe kombë
Mbyllet konkursi për foltoren e konferencës "Smart City"
Forumi i parë ndërkombëtar mbi “Ekonominë Kreative”
"Tryeze Diskutimi" me teme: "Sipermarrje, Inovacion dhe Kreativitet"
 

Aktivitete

Datat e provimeve të sesionit të vjeshtës për studentet me kohë të plotë
03 SHT
Datat e provimeve të sesionit të vjeshtës për studentet me kohë të plotë
03 SHT
UMB në Prishtinë - Një e Ardhme e Përbashkët, Pa Kufij
26 SHT
UMB në Prishtinë - Një e Ardhme e Përbashkët, Pa Kufij
26 SHT