Arkiva

27.01.2015
Anija, foto fituese e konkursit: Duke parë Tjetrin, të kuptosh Holokaustin
14.01.2015
Leksion i hapur: Trashëgimia industriale në plan global dhe kombë
12.10.2014
Mbyllet konkursi për foltoren e konferencës "Smart City"
10.05.2014
Forumi i parë ndërkombëtar mbi “Ekonominë Kreative”
09.05.2014
"Tryeze Diskutimi" me teme: "Sipermarrje, Inovacion dhe Kreativitet"
I fundit »      Para »