Aida Hudhri, MSc
 

Aida Hudhri, MSc

Pedagoge
Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë, Shkencave Sociale dhe Politike
Departamenti: Departamenti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Pozicioni Adminstrativ: Keshilluese pranë Qendrës EducationUSA në Shqipëri

Angazhimi në mësimdhënie:
Gjuhë angleze

Fushat e kërkimit:
gjuhë angleze, edukim

Biografi e shkurtër :
Aida Hudhri është pedagoge e gjuhës angleze pranë Universitetit Marin Barleti. Është diplomuar në Universitetin e Tiranës, në Studime britanike dhe amerikane, në 2005. Ajo punon, gjithashtu, si këshilluese në Qendrën e EducationUSA në Shqipëri, e cila është një rrjet prej qindra qendrash këshillimi në të gjithë botën mbi studimet e larta në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.